Bescherm uw textiel tegen vuil en water

Textiel Nano Coating

Beschermd vele soorten textiel, en heeft een water en vuil afstotend effect.

Een water gedragen Nano Coating kan worden toegepast op vele soorten textiel (Pes, Katoen, PA), met water en vuil afstotende eigenschappen, zonder toevoeging can Carbon Fluoride. De textiel Nano Coating is een zeer hoogwaardig textiel-impregneermiddel met een water en vuil afstotend effect voor binnen en buiten

Het textiel-impregneermiddel is bijzonder effectief voor vele soorten textiel zoals, PES, Katoen, PA en andere textielvarianten. Te denken valt aan het behandelen van onder andere: gestoffeerde meubels, stoffen bekleding, autostoelen, tenten, vrijetijds- en werkkleding, kostuums, overhemden, stropdassen, luifels, woningtextiel, jassen, suède (mits niet eerder gecoat) autokappen, gordijnen, rolgordijnen, kinderwagens, kussens, pluche speelgoed, rugzakken, tafelkleden en nog veel meer !

Hout Nano Coatin, bescherm uw oppervlak tegen vocht , schimmels, algen en mos 100% biologisch

Hout Nano Coating

Nano Coating voor hout beschermt het materiaal en verlengt de levensduur van het oppervlak.

Natuurlijke materialen zoals hout wordt buiten constant belast door weersinvloeden. Dat kan leiden tot een groene aanslag van algen en mos, vochtopname en verkleuring. Met een Nano Coating kunt u uw houten oppervlak hier tegen beschermen. Zo blijft vocht en vuil nog nauwelijks aan het behandelde oppervlak. Zo behoud u de natuurlijke uitstraling van het materiaal en verlengt u de levensduur.

Het hout impregneermiddel is onder andere te gebruiken voor: alle houtsoorten die niet eerder zijn behandeld met verf of vlekbestendige middelen. Hard en zacht hout, houten terrassen, Ceder hout, houten lambrisering, Multiplex platen, schuren en houten constructies, kozijnen, balken, gordingen en vloerdelen, antiek hout enz…

Bescherm uw steen en beton tegen micro organismen, weer en milieu-invloeden. Maar ook uw dakpannen en andere poreuze stenen die u toepast in uw huis en tuin.

Steen en beton Nano Coating

Impregnerende Nano Coating voor steen en beton. Beschermt poreuze materialen tegen het indringen van vocht, schimmels etc

Niet alleen uw muren en gevels hebben optimale bescherming nodig tegen micro organismen, weer en milieu-invloeden. Maar ook uw dakpannen en andere poreuze stenen die u toepast in uw huis en tuin.

Vocht is vijand nummer een van veel bouwmaterialen en steensoorten. Steen en beton zijn poreus waardoor bijvoorbeeld buitenmuren en gevels na verloop van tijd groen kunnen uitslaan door mos en algengroei, of kunnen zorgen voor vocht doorslag en koudebrugvorming. De oppervlakken blijven in betere conditie wanneer verontreiniging geen kans meer krijgt om in de poreuze stenen ondergrond te dringen. Met een Nano Coating kunt u zelf eenvoudig een sterke beschermlaag aanbrengen. Het impregneermiddel dring tot wel 9mm in het oppervlak waardoor de meeste verontreiniging van de muur afspoelt, en andere aanslag geen kans meer krijgt om te hechten, zo is uw gevel makkelijker schoon te houden, heeft u geen last meer van vocht doorslag in muren en verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning.

Automotive Nano Coatings

De Nano Reinigers en Nano Coating voor de automotive zorgen voor een optimale bescherming voor de lak en zo ook tegen weer en milieu invloeden en andere verontreinigingen van buitenaf.

Voor auto’s, motoren, campers en andere gemotoriseerde vervoer middelen hebben wij verschillende Nano reinigers en Nano Coatings. Bescherming van het oppervlak is een belangrijk gebied in de luxe auto markt, motoren en boten maar ook voor bussen en treinen. De Nano Coating is ontwikkeld om oppervlakken zoals lak te beschermen, vuil- en waterafstotend te maken en het schoonmaken te vergemakkelijken. De Nano Coating vormt na het aanbrengen een ultra dunne harde laag met vuil en waterafstotende eigenschappen (Lotuseffect) 

industriële Nano Coating

Duurzaam, slijtvast en beschermt tegen corrosie

De Nano Coating voor industriële doeleinden zorgt voor een stabiele en langdurige prestatie onder de meest zware omstandigheden. Om op diverse ondergronden aanhechtingen en verklevingen te voorkomen wordt de permanente coating toegepast voor gladde en niet poreuze ondergronden. Ook zullen chemische invloeden en slijtage worden verminderd of zelfs kunnen worden voorkomen. Door de eigenschappen van de Nano Coating zoals slijtvast, water- en vuil- vet- olie afstotend en anticorrosie. Met als doel vaak (on)geplande onderhoudswerkzaamheden, veel en zware reinigingsmiddelen worden teruggebracht of zelfs helemaal voorkomen worden. Tot slot bestaat de permanente Nano Coating uit 1 component wat de aanbreng procedure vereenvoudigt.