De steen Nano Coating – Hydrova S ( impegnerende coating ) is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van onder andere, keramiek, poreuze vormen van steen en beton, metsel en voegwerk, dakpannen, kalksteen, kalkzandsteen en zandsteen. Doordat de Nano Coating voor steen in het oppervlak dringt gaat de coating een moleculaire verbinding aan met de steen. Het effect hiervan is dat uw oppervlak door de steen nano coating water en vuil afstotend wordt. Het vuil wat op het oppervlak terechtkomt zal bijna geen mogelijkheid meer krijgen om zich te hechten aan de ondergrond. Hierdoor blijft de vuiligheid op het oppervlak liggen en is het makkelijk te verwijderen.


Al deze voordelen worden gerealiseerd door nanotechnologie ofwel minuscule nano deeltjes. Deze nano deeltjes zijn een miljardste van een meter klein. Ter vergelijking: één nanometer verhoudt zich tot één meter, zoals een kleine voetbal zich verhoudt tot de aarde

Hieronder een van de resultaten met de hydrova S Nano Coating voor steen. De Nano Coating is aangebracht op de keramiek tegels deze liggen om het zwembad waarin zout wordt gebruikt. Zoals u ziet trekt het water/zout niet meer in de steen. Het water verdampt en het zout blijft liggen op de tegel. Waardoor het makkelijk te verwijderen is.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *