De steen en beton Nano Coating is een zeer effectieve professionele coating met dieptewerking en lotuseffect (waterafstotend), voor binnen en buiten. Na uitharding heeft de steen optimale diepe bescherming tegen vuil, slijtage en vooral het binnendringen van water. Het oppervlak is beschermt tegen vele weersinvloeden van buitenaf. De Nano Coating is bijzonder effectief op minerale oppervlakken zoals, beton, zandsteen, kalksteen, gips, en metselwerk etc.

Door het oppervlak te beschermen met het impregneermiddel kan u de levensduur aanzienlijk verlengen. Doordat vuil geen kans meer krijgt om zich te hechten zult u geen last meer hebben van aanslag wat bijvoorbeeld niet van tegels af wil. Echter krijgen we vaak te horen dat mensen een product zoeken waardoor er geen aanslag meer groeit. Dit is bijna niet haalbaar, door de weersinvloeden zal dit blijven. Wel kunnen we voorkomen dat de micro organismen kans krijgen om zich goed te hechten. U hoeft na het coaten geen agressieve middelen meer te gebruiken om het oppervlak goed schoon te houden, dit is zelfs uit de boze… . In de toekomst zal u alleen nog maar extra voordelen van het gecoate oppervlak ondervinden, waaronder minder verbruik van schoonmaakmiddelen en kortere reinigingsintervallen.

Hoe breng je steen en beton Nano Coating aan ?

Je brengt de Nano Coating onverdund aan.

Verwijder vuil en dicht eventuele scheuren ( de Nano Coating overbrugt kieren tot 3mm). Breng onverdund d.m.v. lage druk aan op (de eventueel vochtige) ondergrond. Zorg voor een goede, verzadigde verdeling. Op zeer poreuze steen/beton eventueel na 10-20 minuten een 2e laag aanbrengen.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *